11 May 2017

Huwelijk Fonteinhof Limburg :: Marijke & Joris

   

Marijke & Joris trouwden op 8 april 2017 in het fonteinhof in Borgloon, Limburg. Ongetwijfeld één van de prachtigste trouwlocaties van België.

Het verhaal van hun huwelijk startte echter een 70 km verderop in het Vlaams-Brabantse Leuven, meer bepaald in de prachtige abdij van Vlierbeek.

Als hun huwelijksfotograaf was ik er al vroeg bij om het klaarmaken van Marijke te fotograferen in Rotselaar. Second shooter Isabelle nam de mannen voor hun rekening in Leuven. Altijd leuk om de beide delen zien samen te komen in één geheel, één verhaal. Celine Stas van Festivities was erbij om alles in goede banen te leiden.

Geen traditionele ceremoniemeester maar een all-in planner die alles netjes spontaan laat verlopen zoals het hoort zodat we

als fotografen alle grote en kleine momenten ongedwongen en op onze manier kunnen vastleggen. Het werd een prachtige dag met prachtig weer, zalige receptie op het binnenplein en een knaller van een dansfeest. Bedankt, Marijke & Joris, dat we er mochten bij zijn. We hebben ervan genoten om jullie dag zo lekker spontaan vast te leggen.

Meer Wedding & Love

Klikt het tussen ons?

Vertel me over je grote dag, toekomstig familiefeest of over je nieuwe zaak.

Let’s shoot this thing together! Let’s shoot this thing together!