31 December 2014

Huwelijk 2014

Het was weer een geweldig jaar. Als sommige mensen zich afvragen waar ik elke zaterdag weer uithang... Dit is het. Dit is mijn mengelmoes van herinneringen. Herinneringen aan mensen, families. Families op een voor hen hoogdag in hun leven. Waar ze zich in een rollercoaster van emoties begeven. Ook voor mij zijn al die huwelijken alweer een rollercoaster geweest. Elke fotograaf die met zijn werk bezig is, streeft ernaar zich verder te ontplooien, te evolueren, nog beter te worden. Naast de boost die je krijgt van een tevreden klant ben je op zoek naar de adrenaline die een geweldig beeld je oplevert. Wanneer die kick ooit verdwijnt, stop ik ermee. Gelukkig zit dat er nog niet meteen aan te komen :-).

Ik merk ook elk jaar weer dat ik in bepaalde zin geëvolueerd ben. Ik ben er me van bewust dat je mensen omver kan blazen met een technisch perfect beeld waarop het licht dan nog eens geweldig prachtig meezit en dat allemaal op een prachtige locatie. Goh... ik hou er van... Door dit jaar zelf een fotoshoot te ondergaan (bij een fantastische collega overigens ;-)) heb ik echter des te meer beseft dat je als klant zeker zoveel waarde hecht aan dat speciale moment. Een oma die haar kleinzoon omhelst, een grootvader die met trots en voldoening naar het pas getrouwde koppel kijkt, die zotte bende die uit de bol gaat in een Photobooth, een opa die zijn kleindochter het juweel van zijn vrouw schenkt op haar grote dag, gasten die extreem hard uit de bol gaan op een dansfeest nog voor dat er alcohol heeft gevloeid of zoals in mijn geval... Mijn zoon die zijn zusje stevig in haar wangen knijpt!

Want daar gaat het allemaal om op een huwelijk. Die kleine maar oh zo belangrijke momenten die je na 20 jaar nog laten lachen, huilen of wegdromen. Daar ga ik voor... Ook in 2015.

Bedankt aan al die ongelooflijk geweldige en ongetwijfeld gelukkig getrouwde koppels. Voor het vertrouwen, de fijne samenwerking, het fijne feest en omdat je gewoonweg voor mij koos als jullie huwelijksfotograaf!

Meer Wedding & Love

Klikt het tussen ons?

Vertel me over je grote dag, toekomstig familiefeest of over je nieuwe zaak.

Let’s shoot this thing together! Let’s shoot this thing together!