Faq

Van waar ben je precies?

Ik woon in een pittoresk dorpje genaamd Bekkevoort in de nabijheid van Leuven. Ik  neem echter opdrachten aan in het hele land en ook daarbuiten.


Ben je  bereid te reizen voor reportages?

Absoluut en zelfs graag. Ik verleg uiterst graag mijn grenzen.
Neem gerust contact met me op om je wildste dromen met me te delen.


Hoe zou je je stijl omschrijven?

Happy maar tegelijkertijd gevoelig. Modern, strak, kleurrijk en zo ontspannen mogelijk. Ik ben de fotograaf die een documentaire maakt van alle kleine en grote momenten op jouw huwelijk, feest, bedrijf,… Op de gepaste momenten grijp ik ongedwongen in om bepaalde dingen die ik zie te fotograferen zoals ik ze zie. Als ik een beeld voor ogen zie, ga ik er de volle 100% voor.


Hoe weten we dat jij de juiste fotograaf voor ons bent?
Een eerste stap is het bekijken van mijn beelden in de gallerij en blog. Like what you see? Neem zeker contact met me op zodat we elkaar kunnen leren kennen. Zeker als je op zoek bent naar een huwelijksfotograaf is het belangrijk dat de “klik” er is. Wederzijds vertrouwen is belangrijk om nodig om er samen een absoluut sprookje van te maken.


Met welk materiaal werk je? 

Ik werk met 2 professionele spiegelreflexcamera’s van Canon. Daarnaast sleur ik een heel arsenaal aan verschillende lenzen mee. Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijk licht maar heb ook steeds een aantal flitsen en statieven voor nightshots en indien nodig een mobiele studio.


Krijgen we al de foto’s in hoge resolutie? 

In elke opdracht die ik aflever zijn de hoge resolutiebeelden inbegrepen. Je kan dus zelf naar hartelust en zo groot als je wil afdrukken indien je dat wenst.
Ik maak zeer veel foto’s tijdens een reportage. Je ontvangt de door mij gemaakte selectie waarvan ik elk beeld persoonlijk optimaliseer (kleur, contract, compositie,…).
Enkel wanneer beelden gepubliceerd worden (facebook, twitter, publicaties) dienen ze vergezeld te worden van mijn naam.


Maak je ook albums?

 Zeer graag. Alleen al omdat dat de allergrootste blijvende herinnering is die je in je bezit kan hebben. Kijken in het huwelijksalbum van mijn ouders blijft voor mij steeds terugkijken naar een stukje geschiedenis.
Je kan verschillende formaten en voorbeelden bekijken tijdens een afspraak.

Meer weten?

Contacteer Philippe Photography

SHOOT! SHOOT!